Praag STEDENTRIP

STEDENTRIP PRAAG

Wist je dat je een fantastisch appartement kunt boeken via OntdekPraag.nl? Deze appartementen zijn allemaal door onszelf bezocht en hebben onze strenge selectie overleefd. De optionele, aanvullende specials zijn verder door ons zélf samengesteld, op basis van de jarenlange ervaring die wij met Praag hebben. OndekPraag.nl bied je een veilige, Nederlandstalige basis in de prachtige Gouden Stad.

Let op: onze goed onderhouden appartementen zijn uiteraard voorzien van beddengoed, handdoeken, enzovoorts, en alle prijzen zijn inclusief eindschoonmaak en gas, licht en water. Goedkoop maar zeker geen duurkoop dus!

Wij zijn samen met onze partners al een flink aantal jaren gespecialiseerd in appartementen in de centrale delen van Praag. Ze zijn stuk voor stuk een goede uitvalsbasis voor bezoeken aan de Praagse attracties en bezienswaardigheden, winkels, theaters, restaurants en nog veel meer. Laat ons je helpen je tijd in Praag onvergetelijk te maken!

Transfer vliegveld - Praag

Wil je geen gedoe met reguliere taxi's of het openbaar vervoer om vanaf de luchthaven in Praag naar je hotel of appartement te komen?
Overweeg dan het VIP-aanbod van OntdekPraag.nl en boek een veilige en snelle transfer van het vliegveld naar uw appartement of hotel en weer terug. 

OntdekPraag.nl bied je ons eigen vervoer aan: vriendelijke Engelssprekende chauffeurs met moderne luxe wagens die je opwachten bij de aankomsthal met je naam op een bordje en die u (met max. 4 personen per auto of max. 8 personen per mini-van) direct naar het appartement of hotel brengen waar je verblijft.

Simpel, snel en safe. En niet duur: de vaste prijs die we rekenen is 25 Euro, waar in de stad je ook verblijft.

Boek nu een transfer van de luchthaven naar Praag en weer terug op het transfer-formulier