IVF in Praag via OntdekPraag.nl

STEDENTRIP PRAAG

Omdat we al jarenlang in Praag wonen, weten wij als geen ander de weg naar de juiste hotels en appartementen. OntdekPraag.nl is tijdens je vakantie (en zeker ook vakantievoorbereiding!) dan ook graag je reisvriend. We vinden de stad heerlijk en helpen je graag met alle aspecten van je reis. Ook de onderdelen die we niet zelf aanbieden.

Reis je per auto? Dan regelen wij je actuele routebeschrijving tot aan de deur van je appartement of hotel én indien gewenst een veilige parkeerplaats voor je auto;

Ook helpen wij je graag met het boeken van je vlieg- of treintickets en geven je advies over hoe het beste een multicity-trip samen te stellen. Uiteraard regelen we graag alles wat je nodig hebt tijdens je verblijf in Praag: verblijf, excursies, airport shuttles, restaurantreserveringen, noem maar op. Heb je ter plekke vragen? Als klant van OntdekPraag.nl-helpen wij je graag. We leven niet voor niets in Praag!

Mocht je zelfstandig op reis willen gaan en je eigen programma willen samenstellen maar wel over het gemak en de zekerheid van Nederlandstalig contact in Praag beschikken, ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Kortom, OntdekPraag.nl weet alles over Praag maar voelt ook vertrouwd Hollands aan. 

Vakantieappartement of hotel in Praag

Dit is hoe je met ons in contact kunt komen en wat wij voor je kunnen doen:

 • Zoek naar appartementen of hotels van je smaak en vul het formulier in. Wij gaan vervolgens de meest recente tarieven en beschikbaarheid voor je opvragen. Dit verzekert je van de scherpste tarieven voor appartementen in Praag die zorgvuldig door ons ter plekke gecontroleerd zijn.
 • Bel ons op +420 773 090 956.
 • Of stuur ons een email: daniel@ontdekpraag.nl

Op basis van de informatie die je ons geeft, doen wij je een aanbod op maat. Of het nu gaat om accomodatie of om tours en excursies, we komen vrijblijvend met opties en laten je zelf de keuze maken.

Nadat je je keuze gemaakt en bevestigd hebt, begint ons echte werk:

 • we helpen je desgewenst met het boeken van je vlucht of treinreis. Wij boeken nooit zelf maar helpen je op weg naar de voordeligste en beste optie.
 • we maken een gedetailleerde routebeschrijving naar het appartement van je keuze: vanaf buiten de stad als je met eigen vervoer komt, of vanaf de luchthaven of het treinstation, rekening houdend met je keuzes t.a.v. vervoer binnen de stad.
 • we boeken desgewenst een veilige en voordelige parkeergarage voor je zodat je auto veilig geparkeerd staat
 • we zorgen desgewenst dat een betrouwbare chauffeur je ophaalt van de luchthaven of het treinstation. Onze chauffeurs spreken vloeiend Engels en staan met je naam op een bordje je op te wachten in de aankomsthal. En, het is vaak goedkoper dan een reguliere taxi!
 • we reserveren Nederlandstalige gidsen voor je in het geval dat je graag onder begeleiding een bepaald deel van de stad of het land wilt zien
 • we reserveren restaurants of theater- en operatickets voor je

Gebeurt er iets tijdens je trip? We zijn in principe altijd bereikbaar. Bel, email of sms, en we komen zonder problemen even bij je langs.

Financiële afwikkeling

De financiële afwikkeling van je trip naar Praag is transparant, eenvoudig en veilig:

 • De reis betaal je direct aan de luchtvaartmaatschappij of de verzorger van je treinreis. Wij zitten hier niet tussenin.
 • Je maakt ons op het moment van bevestigen van een appartement 100% van de totale boekingsprijs over. Let op: dit geldt natuurlijk niet voor het aanvragen van de beschikbaarheid en prijs maar pas indien je je keuze bij ons bevestigd hebt en wij je boeking eveneens aan je hebben bevestigd. 
 • De boeking is tot 7 dagen voor aankomst annuleerbaar, zonder opgave van redenen. In dit geval wordt het volledige bedrag geretourneerd naar de bankrekening waar de betaling van afkomstig was.
 • Hotelkamers via ons geboekt dienen altijd geheel vooraf te worden betaald. Wij zenden je een voucher toe als bewijs van je reservering.
 • Voor je gereserveerde tours, tickets en restaurants betaal je altijd pas bij aanvang in contanten.

Voor alle door ons geleverde diensten geldt: er zijn absoluut géén verborgen kosten. De exacte te betalen bedragen worden duidelijk aan je opgegeven voordat je boekt. En, met uitzondering van de reserveerkosten op appartementen danwel de hotel boekingssom, betaalt je niks vooruit. Je loopt dus geen enkel risico.

Vragen?

Heb je vragen of opmerkingen? We kunnen je vast verder helpen!

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij z.s.m. contact met je op.