Praag hotel aanbieding

Hotel Praag: Nu gratis vouchers bij boeking

Lijkt het je wat om gratis bijzondere, culturele plekjes te bezoeken in Praag? Dan is dit je kans!
Elke dag dat jullie in één van onze hotels in Praag verblijven krijg je, per gast, een waardebon van twee punten. Elke punt is 200 Kronen waard (ongeveer 7,50 Euro), inwisselbaar bij een grote selectie van attracties in de stad. Verblijf je dus met z'n tweeën in een kamer voor bijvoorbeeld 3 nachten? Dan krijg je 3 x 2 x 2 punten, ter waarde van zo'n 90 Euro!

 

Wat kun je bezoeken met je gratis vouchers?

Je krijgt de hele attractielijst samen met de waardebonnen als je incheckt, maar hier halen we voor jou de 7 leukste plekjes er alvast even uit:

1. Bezoek het Nationaal Museum in Praag

Ga gratis naar binnen

Het Nationaal Museum in Praag is gevestigd aan de bovenkant van het grote Wenceslas Plein, en recent volledig gerenoveerd: het is eind 2018 heropend voor het publiek. Alleen het gebouw zelf is al een bezoekje waard, met de prachtig versierde wanden en imposante gouden koepel is het een bijzonder plekje om op de foto te hebben!
Met de vouchers die je bij de recepties van onze hotels krijgt, kom jij hier gratis naar binnen!

2. Ga gratis naar één van de mooiste dierentuinen van Europa

Dierentuin Praag

De Prague Zoo is net weer verkozen tot de vijfde mooiste dierentuin ter wereld. Geniet van een dag in de buitenlucht; bewonder de dieren die, zoveel mogelijk in hun natuurlijke omgeving, hier worden verzorgd; vergeet niet de kabelbaan de heuvel op te nemen; en eet lekker wat samen in één van de restaurants, voor minder dan 5 Euro per persoon!
Gebruik je vouchers en krijg de entree geheel gratis!

3. Bezoek gratis de prachtige St. Vitus Kathedraal

In de Praagse Burcht

Natuurlijk kan je de St. Vitus Kathedraal altijd van buiten bekijken, en ook het voorste deel van de kerk is gratis toegankelijk. Maar ben je weleens achterin de kerk geweest? Dit is het oudste deel van de kerk: het werd meer dan 600 jaar geleden gebouwd. Het huisvest prachtige kunst, oude graven van bisschoppen, koningen en keizers - een prachtig beeld van Praag, eeuwen geleden.
Ook de St Vitus-kathedraal is gratis te bezoeken: gebruik de vouchers die je bij je hotel ontvangt!

Hotels in Praag

Onze selectie

Wist je dat OntdekPraag.nl uit het grote aanbod van hotels in Praag, een mooie, eigen selectie heeft gemaakt?
Deze selectie hebben we samengesteld o.b.v. centrale ligging, rustig (vooral 's nachts) en een fraaie prijskwaliteitsverhouding.

Met al deze hotels in het centrum van Praag hebben we persoonlijk contact waardoor we de kamers tegen zeer scherpe tarieven kunnen aanbieden. Vaak goedkoper dan bij de grotere reisorganisaties. Dus doe er je voordeel mee!

Onze selectie vijfsterrenhotels in Praag:

Onze selectie viersterrenhotels in Praag:

Onze selectie driesterrenhotels in Praag:

 

 

4. Het Joodse Museum en de Joodse Begraafplaats in Praag

Gratis met je hotel vouchers

De Joodse gemeenschap in Praag is één van de oudste in de wereld. De Oud-Nieuw synagoge bijvoorbeeld, is de oudste nog actieve synagoge ter wereld en de Joodse Begraafplaats de oudste nog bestaande in Europa.
Het gedenkwaardige Joodse Museum, samen met de naastgelegen Joodse Begraafplaats en 3 van de prachtige synagoges in de stad, zijn gratis toegankelijk bij inlevering van één van je vouchers!

5. Ga gratis de toren bij de Astronomische Klok op

En geniet van het panoramische uitzicht

De toren van het Oude Stadhuis in Praag is zonder twijfel één van de mooiste uitzichtpunten van Praag. De ingang bevindt zich direct rechts naast de Astronomische Klok (die je natuurlijk sowieso gezien moet hebben!). Geen zorgen over de vele traptreden: vrijwel de gehele toren is bereikbaar via een lift, alleen de laatste verdieping niet.
Krijg gratis entree in de Oude Stadstoren met één van je vouchers!

6. Bekijk één van de oudste bibliotheken van de wereld

Gratis in het Strahov Klooster

Het Strahov Klooster en de kloosterbrouwerij ernaast bevinden zich op zo'n 10 minuten wandelen van de Praagse Burcht en zijn sowieso de moeite van een bezoek waard. Maar de prachtige oude bibliotheek, opgericht in 1143, maakt het helemaal af: de prachtige zalen staan vol met antieke boeken en kunst. Het is een kort bezoekje: met een half uurtje ben je er weer uit. Maar het is een prachtig fotomoment, en je sluit het natuurlijk af met een biertje of verrassend goede lunch in het restaurant bij de microbrouwerij van het Strahov Klooster.
De Strahov Bibliotheek is gratis te bezoeken bij gebruik van één van je vouchers!

7. Bezoek gratis de Praagse Burcht en het Gouden Straatje

De grootste Burcht ter wereld

Bezoek gratis de grootste Burcht ter wereld: de Praagse Burcht, inclusief het wereldberoemde Gouden Straatje en het Zomerpaleis van Koningin Anna.
De Praagse Burcht mag natuurlijk niet ontbreken in jouw stedentrip naar Praag. De binnenpleinen zijn altijd vrij toegankelijk, maar bij gebruik van één van je waardebonnen zijn nu ook een groot aantal zalen en binnenruimtes gratis te betreden. Ook het bijzondere Gouden Straatje en het Zomerpaleis van Koningin Anna, in de prachtige kasteeltuinen, zijn gratis toegankelijk!

Overige bezienswaardigheden in Praag

Gratis met je vouchers

De vele andere gelegenheden die gratis te bezoeken zijn met de vouchers die je bij je hotelreceptie krijgt zijn te zien op https://www.vprazejakodoma.cz/mista/ . De website is vooralsnog alleen in Tsjechisch en Duits beschikbaar; als je bij ons boekt helpen we je natuurlijk graag om een keus te maken uit het grote aanbod aan gratis toegankelijke attracties.