Praag STEDENTRIP

Stedentrip Praag

Hotel Praag

We bieden je hotels in Praag aan, zorgvuldig geselecteerd hebben uit het grote aanbod dat de stad heeft. In 2020 gaan niet alle hotels nog open in verband met de nasleep van de coronacrisis; alle hotels die wij hier aanbieden zijn echter open en verwelkomen je van harte.
 
We hebben een selectie gemaakt van een klein aantal drie-, vier- en vijfsterrenhotels in Praag die absoluut de moeite zijn om in te verblijven. En omdat we deze hotels goed kennen, hebben we speciale deals kunnen sluiten die ervoor zorgen dat we deze hotelkamers vaak goedkoper kunnen aanbieden dan de reguliere hotelwebsites in Nederland.

Doe er dus je voordeel mee en kies een hotel uit die je bij je stedentrip Praag vindt passen!

Transfer vliegveld - Praag

Prive-taxi

Wil je geen gedoe met reguliere taxi's of het openbaar vervoer om vanaf de luchthaven in Praag naar je hotel of appartement te komen?
Overweeg dan het VIP-aanbod van OntdekPraag.nl en boek een veilige en snelle transfer van het vliegveld naar uw appartement of hotel en weer terug.

OntdekPraag.nl bied je ons eigen vervoer aan: vriendelijke Engelssprekende chauffeurs met moderne luxe wagens die je opwachten bij de aankomsthal met je naam op een bordje en die je (met max. 4 personen per auto of max. 8 personen per minivan) direct naar het appartement of hotel brengen waar je verblijft.

Simpel, snel en safe. En niet duur: de vaste prijs die we rekenen is 25 Euro voor maximaal 4 personen of 35 Euro voor een minivan voor maximaal 8 personen, waar in de stad je ook verblijft.

In de zomer van 2020 zijn de chauffeurs uiteraard voorbereid op extra hygiene-maatregelen: als gevolg van de coronacrisis worden auto's veel vaker volledig gedesinfecteerd en dragen alle chauffeurs een mondkapje.

Boek nu een transfer van de luchthaven naar Praag en weer terug.