Wijnproeverij inhartje Praag

EET & DRINK TOURS

Ontdek Praag met een van onze speciale Eet & Drink tours! Deze tours worden door de ervaren Nederlandstalige gidsen van Mijn Praag tours gegeven, de ideale manier om het échte Praag te ontdekken.

De Verrukkelijke Biertour (wintereditie)

Tsjechië en bier zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Tijdens De Winterse Biertour ga je de Tsjechische biercultuur beleven.

 • Duur: 3 uur.
 • Aanvang: dagelijks 16.00 uur (vanaf September tot en met April).
 • Inclusief: Inclusief bezoek bierlokaal & een microbrouwerij, entree en rondleiding biermuseum, bierproeverij, zes verschillende Tsjechische biertjes.
 • Prijs €45,- per persoon. 

Het Tsjechische bier is niet alleen uitzonderlijk lekker, maar ook bekend over de hele wereld. Tsjechië en bier zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, het zit echt verweven in de cultuur. Tijdens De Verrukkelijke Biertour ga je de Tsjechische biercultuur beleven. We nemen je eerst mee naar een bierlokaal en zullen daar een “tankova” biertje proeven. 
Vervolgens zullen we een microbrouwerij bezoeken en daar nog een heerlijke halve liter proberen, natuurlijk vertellen we je er graag alles over! 

Als afsluiter nemen we je nog mee naar het biermuseum, waar we naast het proeven van verschillende soorten bier in 13e eeuwse kelders, ook een stukje over de geschiedenis van het bier in Tsjechië leren tijdens een leuke rondleiding in het Nederlands.

De Winterse Biertour kan natuurlijk niet ontbreken aan jouw bezoek aan de bierstad Praag!

"Verrukkelijk was deze biertour zeker! Zoiets past echt bij Praag!"

 

Wijnproeverij in hartje Praag

Na een wandeling met één van onze gidsen langs diverse schitterende plekjes in de oude stad van Praag, kun je tijdens deze excursie even lekker ontspannen van alle indrukken. We bezoeken een typisch Tsjechisch wijnlokaal, oftewel een "Vinoteka". Heerlijke wijn drinken in een mooie rustieke omgeving.

 • Duur: 2,5 uur. Aanvang: dagelijks 16.00 uur.
 • Inclusief wijn en hapjes.
 • Prijs: € 35,- p.p.
Wijnproeverij in hartje Praag

"Wat was dat goed verzorgd! Erg leuk om in een Vinoteka te zijn geweest!"

Hoogtepunten

 • De eeuwenoude straatjes
 • Tsjechisch wijnlokaal
 • Wijn proeverij
 • Diverse lekkere hapjes

Denk eraan om vroeg te boeken want deze tour is geliefd!

Lijkt je een wijnproeverij leuk en ga je in december naar Praag? Bekijk dan ook onze speciale decemberaanbieding!

 

Tsjechische Dinnershow

Wat is een bezoek aan Praag zonder te genieten van het échte Tsjechië? En dat alles in een prachtig, oud kasteel!

Houd je van heerlijk Tsjechisch traditioneel eten en drinken, genieten van dans en zang, volledig verzorgd en dat allemaal in een all inclusive arrangement? Dan wil je Folkore Garden niet missen!

Een avond Folklore Garden betekent een avond compleet ondergedompeld worden in de mooiste Boheemse tradities. Nadat je door onze chauffeur van je hotel of appartement bent opgehaald arriveer je in het Hlubocepy Kasteel, dat het toneel vormt voor deze avond.

De gastvrouwen bieden je een welkomstdrankje aan en begeleiden je naar je tafel. Je wordt direct voorzien van een drankje, en de obers letten erop dat je de rest van de avond niets tekort komt.

Meer weten? Lees snel verder!