Dierentuin Praag

DIERENTUIN PRAAG

De dierentuin van Praag werd opgericht in het jaar 1931 in de wijk Troja in het noorden van de stad. De dierentuin heeft een oppervlakte van 60 hectare en herbergt ongeveer 4.600 dieren van 630 verschillende soorten. Een superleuk uitje voor uiteraard kinderen maar zeker ook voor jezelf. 

Op de foto hierboven staat Shinda, een vrouwtjesgorilla die op 23 april 2016 in de Praagse dierentuin onverwacht moeder werd van een babygorilla!

Voordelen dagje dierentuin boeken

Een onbezorgd dagje dierentuin in Praag boeken, biedt de volgende voordelen: 

  • Géén gedoe (met je kinderen) in het openbaar vervoer in Praag
  • Ontloop de wachtrij om kaartjes voor de dierentuin te kopen
  • Na afloop weer relaxt met je prive-transfer naar je accomodatie of elders in de stad
  • Entree voor 2 volwassenen en 2 kinderen tot 15 jaar voor slechts € 67,- . Incl. prive-transfer van en naar je accomodatie!

Lees onder de kaart van de dierentuin meer over dit leuke dagje uit in Praag!

Praha Zoo map 1200px

Véél verschillende soorten dieren

In het Hippo Pavilioen ontmoet je Slávek, een rustig en tolerant nijlpaard. Zijn bijnaam is niet voor niets 'the gentleman'!
Niet vergeten om een kijkje te nemen in het Gorilla Pavilioen waar de gorilla's hun verblijf hebben, samen met hun babygorilla's
Shanti is een Aziatische olifant in de dierentuin van Praag, die tegelijk artiest is. Zij werd erg beroemd toen haar verzorgers ontdekten dat Shanti over enorme creatieve schildertalenten beschikt.​ ​Ook het overdekte, nagemaakte regenwoud met diverse Zuidoost-Aziatische diersoorten is interessant om te bezoeken. ​

Top-5 dierentuin van de wereld!

In een wedstrijd met honderden top dierentuinen van over de hele wereld, heeft de Praagse Zoo de top 5 bereikt. Deze top 5 positie kwam voort uit beoordelingen op reisportal TripAdvisor. Dit is de derde keer op een rij dat Praag Zoo een hoge positie heeft bereikt bij internationale beoordelingen.

"Zo'n heerlijke dag gehad in de Praagse dierentuin!"

Giraffe dierentuin Praag

Dierentuin Praag bezoeken zónder gedoe

Om de dierentuin in Praag op een fijne en stressloze manier te kunnen bezoeken, biedt OntdekPraag.nl je nu kaartjes aan voor de dierentuin in Praag, inclusief privé transfer van je hotel of appartement. 

Vermijd wachtrijen en ingewikkelde metro- en busverbindingen: boek je dagje naar de wereldberoemde Praag Zoo bij ons, voor EUR 67,- inclusief privévervoer van en naar je appartement of hotel!

Deze aanbieding geldt voor maximaal 2 volwassenen plus 2 kinderen tot 15 jaar.

Met meer personen? Geef ons dan het aantal personen door, waarna wij je een voorstel doen voor bijv. een mini-van (max. 8 personen).

Boek nu kaartjes en prive-vervoer

Reserveer nu kaartjes voor de dierentuin in Praag en het vervoer van en naar je appartement of hotel. Het totaalbedrag van € 67,- betaal je op de dag zelf aan de chauffeur. Wel zo makkelijk! 

Dierentuin Praag: Boek nu!