Ooglidcorrectie Praag

Plastische chirurgie in Praag > Ooglidcorrectie in Praag

Ooglidcorrectie in Praag

Plastische chirurgie

Ooglidcorrectie, ook wel Blepharoplastie genoemd, is een operatie waarmee de huid rondom de ogen kan worden aangepast.
Dit kan om medische redenen noodzakelijk zijn: verslapte oogleden kunnen gevoelens van vermoeidheid en tranende ogen veroorzaken, en ook hoofdpijn komt regelmatig voor.
Daarnaast zijn er esthetische redenen om een ooglidcorrectie te ondergaan: het aangezicht ziet er ouder en vermoeider uit, zeker als naast hangende bovenste oogleden ook wallen onder de oogleden verschijnen.

Wist je trouwens dat de prijs van een ooglidcorrectie bij onze kliniek in Praag, vaak bijna 50% lager is dan in Nederland?

Behandelmogelijkheden

Een ooglidcorrectie is een relatief eenvoudige ingreep waarmee grote resultaten kunnen worden geboekt, en de behandeling kan naar keuze boven de ogen, onder de ogen of aan beide zijden worden uitgevoerd.

Zowel boven als onder de ogen kan vetweefsel, huid en af en toe ook spierweefsel kunnen worden weggenomen. Door deze delen van de uitgezakte, uitgerekte huid te verwijderen zorgen we voor een fris, jonger aangezicht.

Om de bovenste en onderste oogleden een minder vermoeid aanzien te geven kan de hefspier van de bovenoogleden worden aangespannen. Je kunt ervoor kiezen om alleen de bovenste oogleden aan te pakken, hoewel de ervaring leert dat dan het onderscheid tussen boven-en onderoogleden te groot wordt, hetgeen er wat vreemd uit kan zien.

De chirurg adviseert je graag en vrijblijvend over deze keuze, voorafgaand aan het bestellen van de behandeling.

Voor wie is een ooglidcorrectie de juiste keus?

Iedereen die last heeft van verslapping van de onderste oogleden, onaantrekkelijke vetafzetting, of hangende bovenste oogleden.

De operatie kan worden gepland zonder speciale beperkingen. Als u echter van plan bent om op vakantie te gaan in de zon, raden we aan niet eerder dan 3 weken na de operatie te vertrekken.

Ooglidcorrectie voor na

Hoe wordt de operatie uitgevoerd?

Het is een poliklinische procedure waarvoor je niet hoeft worden opgenomen in de kliniek.

We passen lokale anesthesie toe. Ooglidcorrectie bestaat uit het verwijderen van overtollige huid van de oogleden en het verwijderen van vet. De incisie voor de bovenste oogleden veroorzaakt een litteken in de natuurlijke oogplooi, terwijl de incisie voor het onderste ooglid direct onder de wimpers wordt gemaakt. De operatie duurt ongeveer een uur.

Vergeet niet een zonnebril mee te nemen! Je kan namelijk direct na de operatie naar je hotel of appartement.

We raden aan om de eerste drie dagen ijs te gebruiken. Daarna is het verstandig om Stratamed gel te gebruiken om de genezing van littekens te vergemakkelijken.
In de eerste week moet je de tijd die u besteedt aan lezen, tv kijken en werken op een computer beperken. We zullen je hechtingen verwijderen op de zesde of zevende dag na de operatie, waarna je alleen hoeft te wachten tot de zwelling en blauwe plekken verdwijnen. Je moet de eerste 3-4 weken sporten vermijden.

Ooglidcorrectie voor na

Kosten ooglidcorrectie

Ooglidcorrecties zijn bij onze vertrouwde kliniek Formé al mogelijk vanaf 500 Euro. De uiteindelijke kosten hangen af van je persoonlijke situatie, en de keuzes die je samen met de chirurg maakt. Onze prijs is altijd all-inclusive:

  • de initiële consultatie;
  • de operatie zelf;
  • anesthesie;
  • alle medicatie die je na de operatie nodig hebt, ook thuis

Hiermee zijn de kosten van deze behandeling bij ons, in vergelijking met Nederlandse klinieken, bijna 50% voordeliger!

 

Geïnteresseerd in een ooglidcorrectie?

  1. Vul hieronder ons contactformulier in
  2. Onze consultant Juraj neemt contact met je op. Je bespreekt de behandeling met hem, en hij vraagt je om foto’s en een beschrijving van het resultaat waar je naar op zoek bent. De communicatie vindt vanaf dit moment in het Engels plaats. Wij kunnen desgewenst een beëdigd vertaler voor je regelen.
  3. Op basis van deze gegevens levert de chirurg een consultatie waarin de behandeling wordt beschreven. De exacte prijs van de persoonspecifieke, op maat ontwikkelde behandeling en mogelijke behandeldata worden eveneens opgegeven. De consultatie is uiteraard geheel gratis en vrijblijvend.
  4. Nadat je besluit om de ooglidcorrectie te ondergaan wordt de datum vastgelegd. Je krijgt op dit moment een rekening voor de aanbetaling van ongeveer 100 Euro
  5. Zodra je je reis hebt vastgelegd helpen wij je graag met het vinden van goede accommodatie in appartement of hotel, je luchthaventransfer, en met de rest van je activiteiten tijdens je verblijf in Praag
  6. Het restantbedrag voor de behandeling betaal je bij aankomst in de kliniek, in contanten of met je bank- of credit card
Ooglidcorrectie in Praag - Gratis & vrijblijvend contact opnemen
Vertaler Engels <-> Nederlands nodig? (*)