Liposuctie - Vet verwijderen - plastische chirurgie

Plastische chirurgie in Praag > Liposuctie in Praag

Liposuctie in Praag

Plastische chirurgie

Liposuctie stelt je in staat het lichaam te bereiken waar je altijd al van hebt gedroomd.
Deze procedure wordt uitgevoerd met behulp van de ultramoderne Body Jet-machine. Dit is een van de meest effectieve methoden om overtollig vet snel en bijna pijnloos te verwijderen. Deze methode heeft een aantal belangrijke voordelen ten opzichte van klassieke liposuctie, zoals het feit dat de procedure vaak wordt uitgevoerd zonder algemene anesthesie (alleen onder anesthesie) en resulteert in vrijwel geen pijn of littekens.

Wist je trouwens dat de prijs van een liposuctie bij onze kliniek in Praag, vaak bijna 50% lager is dan in Nederland?

Behandelmogelijkheden

Body Jet wordt het meest gebruikt voor liposuctie van de dijen, armen, buik, dubbele kin, en mannelijke borsten.
Een belangrijk voordeel van de Body Jet methode is dat het verbindende weefsel, de zenuwen en bloedvaten in de buurt van het behandelde gebied vaak minder getraumatiseerd zijn dan wanneer andere methoden worden gebruikt. Dit betekent een aanzienlijk snellere genezing.

Een veel voorkomende combinatie is de zogenaamde Mommy-Makeover, speciaal voor vrouwen die na één of meerdere zwangerschappen merken dat het lichaam zich niet meer goed herstelt. Een Mommy-Makeover is een combinatie van procedures, waar heupen, dijen, buik en borst allemaal onderdeel van kunnen zijn.

Het voordeel van het uitvoeren van deze combinatie van procedures is dat je niet eindeloos in een kliniek aanwezig hoeft te zijn: over het algemeen kunnen deze procedures tegelijkertijd of direct na elkaar worden uitgevoerd. Afhankelijk van de uiteindelijke selectie van procedures wordt de Mommy-Makeover onder volledige, of onder plaatselijke anesthesie uitgevoerd.

Voor wie is liposuctie de juiste keus?

Mensen die zich niet goed in hun vel voelen doordat zich er bijvoorbeeld in de loop der jaren vet heeft opgehoopt op plaatsen waar dieet of fitness niet meer helpen; vrouwen na één of meerdere zwangerschappen, om de uiterlijke kenmerken hiervan te verwijderen; mannen die vanaf een bepaalde leeftijd merken dat hun borsten wat zijn gaan hangen.
Liposuctie is minder geschikt voor problemen rondom overgewicht

Liposuctie voor na - plastische chirurgie

Hoe wordt de operatie uitgevoerd?

Normale liposuctie-behandelingen worden uitgevoerd onder lokale anesthesie of analgosedatie. Het type anesthesie hangt af van het aantal behandelde gebieden en de omvang van de procedure. De gespecificeerde gebieden worden eerst verzadigd met een tumescente oplossing door een dunne canule (de verdovende oplossing is effectief gedurende ongeveer 30-40 minuten), waarna liposuctie wordt uitgevoerd. Je krijgt speciaal compressieondergoed na liposuctie.

Je blijft ongeveer 2-3 uur na liposuctie op de afdeling, waarna je naar huis kunt gaan.

Liposuctie voor na - plastische chirurgie

Na de operatie

Compressieondergoed moet de eerste 2 weken 24 uur per dag worden gedragen. De daarop volgende 2 weken moet het 12 uur per dag worden gedragen.

24 uur na de ingreep kun je een korte douche nemen. We raden aan om minimaal een week na de procedure thuis te blijven.
Sport en lichamelijke activiteiten zijn pas weer mogelijk na 3 weken. Blauwe plekken en zwellingen zullen ongeveer 1-2 maanden na de procedure verdwijnen.
Verder raden we aan enzymatische medicatie met Wobenzym te gebruiken om het genezingsproces te versnellen.

Afhankelijk van je voorkeuren, kan lymfedrainage of roller-therapie een verstandig idee zijn. De chirurg adviseert je graag.

Liposuctie prijs

Liposuctie is bij onze vertrouwde kliniek Formé al mogelijk vanaf 1.200 euro.
Normaal gesproken hebben mensen meerdere probleemgebieden die in één keer onder handen worden genomen; bijvoorbeeld het behandelen van 3 gebieden kost 1.800 Euro.
De uiteindelijke prijs hangt af van je persoonlijke situatie en precies welke gebieden je aandacht aan wilt besteden.

Onze prijs is altijd all-inclusive:

  • de initiële consultatie;
  • de operatie zelf;
  • anesthesie;
  • alle medicatie die je na de operatie nodig hebt, ook thuis

Hiermee zijn de kosten van deze behandeling bij ons, in vergelijking met Nederlandse klinieken, bijna 50% voordeliger!

 

Geïnteresseerd in een liposuctie?

  1. Vul hieronder ons contactformulier in
  2. Onze consultant Juraj neemt contact met je op. Je bespreekt de behandeling met hem, en hij vraagt je om foto’s en een beschrijving van het resultaat waar je naar op zoek bent. De communicatie vindt vanaf dit moment in het Engels plaats. Wij kunnen desgewenst een beëdigd vertaler voor je regelen.
  3. Op basis van deze gegevens levert de chirurg een consultatie waarin de behandeling wordt beschreven. De exacte prijs van de persoonspecifieke, op maat ontwikkelde behandeling en mogelijke behandeldata worden eveneens opgegeven. De consultatie is uiteraard geheel gratis en vrijblijvend.
  4. Nadat je besluit om de liposuctie te ondergaan wordt de datum vastgelegd. Je krijgt op dit moment een rekening voor de aanbetaling van ongeveer 200 Euro
  5. Zodra je je reis hebt vastgelegd helpen wij je graag met het vinden van goede accommodatie in appartement of hotel, je luchthaventransfer, en met de rest van je activiteiten tijdens je verblijf in Praag
  6. Het restantbedrag voor de behandeling betaal je bij aankomst in de kliniek, in contanten of met je bank- of credit card
Liposuctie in Praag - Gratis & vrijblijvend contact opnemen
Vertaler Engels <-> Nederlands nodig? (*)