Golfreizen Praag Karlstejn

GROEPSREIZEN PRAAG - GOLF

Praag: een onverwacht interessante bestemming voor golfreizigers. Geniet van de rijke cultuur en het culinaire leven in deze prachtige oude stad; maak gebruik van de driving range op een eiland middenin Praag; en speel rondes op verschillende mooie golfterreinen nét buiten de stad. OntdekPraag.nl verzorgt uw complete golf groepsreis naar Praag! 

Tsjechië heeft meer dan 100 golfbanen waarvan een aantal zich kan meten met de betere banen in Europa. Dichtbij Praag zijn ondermeer Karlstejn en Konopiste de moeite van het vermelden waard: Konopiste heeft 2 volledige 18-hole banen, en Karlstejn biedt 27 holes, direct naast het 14e eeuwse Karlstejn Kasteel.

Partner van de Tsjechische Golfclub

OntdekPraag.nl is officieel partner van de Tsjechische Golfclub (CGK)

Groepsreis Tsjechie golf

Golfclub Karlstejn - Praag

Dichterbij Praag zijn ook verschillende uitstekendgolfclubs te vinden. Een goed voorbeeld is de baan van Golfclub Karlstejn, direct nabij het gelijknamige kasteel dat stamt uit 1348, op ongeveer een uur rijden van Praag. De baan werd in 1993 aangelegd door de Canadese baanarchitecten Les Furber en Jim Eremko en was het toneel van een vierdaags PGA-toernooi enkele jaren later, gewonnen door Bernhard Langer. Na een uitbreiding in 2008 biedt Karlstejn nu 27 holes, omringd door beboste heuvels en dus prachtig groen. 

Golfreizen Praag Karlstejn 1
Karlstejn Praag Golfreis
Golfreizen Praag Karlstejn3
Groepsreis Praag golf

Golfclub Konopiste - Praag

Ook Konopiste is het vermelden waard: deze golfclub ligt op ongeveer 45 minuten rijden van Praag en biedt liefst twee 18-hole par-72 banen, waarvan Radecky de bekendste is. Het licht heuvelachtige terrein is voorzien van mooie waterpartijen en vele bunkers, en is ontwikkeld in nauwe samenwerking met de PGAE. 

Natuurlijk verzorgen wij op deze óf andere banen graag uw groepsreis golf naar Praag. Al vanaf € 389,- p.p., incl: 3 nachten hotel/ontbijt, 2 x green fees en alle transfers!

Golfclub Konopiste Praag
Golfclub Konopiste Praag

Golf Driving Range Praag

Midden in de stad Praag, op een eiland in de rivier, bevindt zich de driving range van de Tsjechische Golf Club.
Onbeperkt gebruik van deze driving range met prachtig uitzicht is inbegrepen in alle golfarrangementen van OntdekPraag.nl. 

Voor uw gemak zorgen we voor alle transfers, zowel vanaf de luchthaven als van en naar de driving range, beide golfclubs, en weer retour naar de luchthaven.
Alle transfers worden uitgevoerd met ruime, nieuwe autoen uiteraard wachten de privé-chauffeurs op u tijdens bezoeken aan de driving range en aan de golfbanen. 

 

Combineer geweldig golfen met prachtig Praag! 

 

Heerlijk uit eten in Praag

De culinaire wereld in Praag is de afgelopen jaren uitstekend ontwikkeld: restaurants in alle denkbare cuisines zijn beschikbaar, en met prijzen voor een tweegangen-diner al vanaf 15 Euro per persoon zijn er mogelijkheden voor elk budget.

Gaat u
w voorkeur uit naar het hogere segment? Ons favoriete restaurant Field heeft een Michelin-ster en biedt al een 6-gangen degustatiemenu aan voor rond de 70 Euro per persoon. 

Bezienswaardigheden Praag

De stad biedt een grote verscheidenheid aan bezienswaardigheden en culturele activiteiten: zo mag een bezoek aan de Praagse Burcht en de Karelsbrug niet ontbrekenAls stad van het bier is een bezoek aan één of meerdere microbrouwerijen een aanrader; en goede jazzclubs zijn hier ruim vertegenwoordigd. 

 

Praag Burcht
Karelsbrug Praag

Golfreis naar Praag?

OntdekPraag.nl helpt u graag met het verzorgen van uw golfreis naar Praag.
We regelen het hotel, benodigde transfers en golfbaanreserveringen; we verzorgen diners, lunches, sociale en culturele ervaringen. En dat allemaal op het niveau dat past bij uw groep. Maatwerk dus! Uiteraard binnen het budget van uw groepsreis Praag.

Waar nodig of handig, is Nederlandse ondersteuning in de stad altijd voor u beschikbaar. Wij leven al jaren in Praag en kennen de stad en de taal op ons duimpje. 

Vraag ons ook om onze aanbieding voor uw groepsreis golf in Praag. Al vanaf € 389,- p.p., incl: 3 nachten hotel/ontbijt, 2 x green fees en alle transfers!

Persoonlijke reismanager

Uw persoonlijke reismanager is verantwoordelijk voor de voorbereiding van de reis; boekt in overleg met u alle gewenste extra activiteiten: restaurants, bars, wellness, culturele uitstapjes e.d.; en is uiteraard bereikbaar tijdens uw verblijf, waar gewenst. Zo geniet u met z’n allen van een perfect samengestelde trip naar Praag, op het door u gewenste niveau.

Komen er niet-golfers mee? Ook voor deze bezoekers zorgt uw reismanager graag voor een mooi programma in en rond Praag.

Golfen in Praag in 2021

Ook in 2021 is Praag een uitstekende bestemming voor een golftrip. Het weer is tot half oktober prima, met temperaturen overdag rond de 20 graden en regelmatig nog hoger.

Tsjechië verwelkomt graag weer bezoekers. Dit komt tot uiting in de gunstige prijzen die onze partners bieden, en dat merkt u natuurlijk in uw portemonnee!
Raadpleeg onze special Coronapagina om de laatste stand van zaken omtrent COVID-19 in Tsjechie op te vragen. 

 

Partner van de Tsjechische Golfclub

OntdekPraag.nl is officieel partner van de Tsjechische Golfclub (CGK)

Groepsreis Tsjechie golf

 

Deze pagina delen op WhatsApp?

Deel deze pagina:whatsapp share button2